top of page
Janneke Tol Photography

BLOG
meer foto's en verhalen

Italiaans thema op de bruiloft van Mauro & Maxine

Afgelopen zomer was de bruiloft van Mauro & Maxine. Ze vierde deze bijzondere dag bij Dengh in Utrecht en de bruiloft had een Italiaans thema. Dit kwam overal in terug; het pak van Mauro, citroentjes, limoncello, Italiaanse gerechten en heerlijke wijnen én een ijstaart van de Italiaanse ijssalon van de familie. Het was de warmste dag van het jaar dus het voelde net alsof we écht in Italië waren, haha. Geniet van de foto's van deze geweldige dag!Leveranciers

Fotografie: Janneke Tol Photography

Styling: Brisked

Locatie: Dengh

Jurk: Dani van Tol

Haar en make-up: Muah Shoshanna

Comments


Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography.jpg

Jullie gaan de liefde vieren! Wat geweldig! Ik leg met heel veel plezier jullie bruiloft vast, op een speelse, kleurrijke en spontane manier. Niet alleen de perfecte plaatjes maar vooral de echte momenten tussendoor. Een knuffel, de slappe lach met je vrienden of een knipoog. Ik vang alle emoties voor jullie op beeld. 

 

Op jullie bruiloft ben ik meer dan alleen een fotograaf. Met mijn relaxte en vrolijke energie en meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf, zorg ik dat jullie je op je gemak voelen en volop kunnen genieten van jullie dag! Ik hou van spontaniteit, tuinfeestjes, bos-bruiloften en alles wat uniek en nét even anders is!

 

Ik woon in Arnhem maar ik ben als trouwfotograaf werkzaam in heel Nederland en natuurlijk ook in het buitenland.

bottom of page