top of page
Janneke Tol Photography

BLOG
meer foto's en verhalen

Bruiloft in het bos | Jeske & Jan

Jeske en Jan vierde hun bruiloft in het bos in Tilburg! Het was een mega relaxte dag en met hun DIY-aanpak creëerden ze een hele creatieve en festival achtige sfeer. Ook werd de ceremonie gedaan door vrienden en familie en daardoor was het heel persoonlijk.


Een hoogtepunt was het videohoekje met een GoPro, waar gasten spontane boodschappen konden achterlaten. Een geweldige tip om naast traditionele foto's ook andere herinneringen vast te leggen!


Het eten werd verzorgd door Cookaholics en dat was echt een feestje. Met live en culinair koken op de BBQ verzorgde ze niet alleen heerlijk eten, maar ook echt een super leuke ervaring. Echt een aanrader als je het mij vraagt!


Jeske en Jan kozen bewust voor een kort moment om wat foto's te maken in plaats van een uitgebreide fotoshoot. Het resultaat? Echte spontane foto's, met een flesje champagne! Precies zoals ze het graag wilde.


De combinatie van trouwen in het bos en een tuinfeest zorgde voor een relaxte sfeer waarin Jeske en Jan hun liefde konden vieren samen met hun vrienden en familie. Het was een eer om deze geweldige dag vast te leggen en deel uit te maken van hun bijzondere verhaal!Leveranciers

Fotografie: Janneke Tol Photography

Catering: Cookaholics

Locatie & Styling: Bruidspaar zelf met vrienden en familie


Comments


Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography.jpg

Jullie gaan de liefde vieren! Wat geweldig! Ik leg met heel veel plezier jullie bruiloft vast, op een speelse, kleurrijke en spontane manier. Niet alleen de perfecte plaatjes maar vooral de echte momenten tussendoor. Een knuffel, de slappe lach met je vrienden of een knipoog. Ik vang alle emoties voor jullie op beeld. 

 

Op jullie bruiloft ben ik meer dan alleen een fotograaf. Met mijn relaxte en vrolijke energie en meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf, zorg ik dat jullie je op je gemak voelen en volop kunnen genieten van jullie dag! Ik hou van spontaniteit, tuinfeestjes, bos-bruiloften en alles wat uniek en nét even anders is!

 

Ik woon in Arnhem maar ik ben als trouwfotograaf werkzaam in heel Nederland en natuurlijk ook in het buitenland.

bottom of page