NICE TO MEET YOU!

Ik ben Janneke, een jonge, enthousiaste fotografe die dolgraag jullie huwelijk vastlegt.  Na mijn opleiding fotografische vormgeving ben ik in 2016 officieel mijn fotografie bedrijf gestart. Het ondernemen, fotograferen en alles wat er bij komt kijken maakt mij heel erg gelukkig.  

 

Tijdens een huwelijk vind ik het erg mooi om het complete verhaal van de dag op beeld vast te leggen, écht zoals hij is. Dat is het punt waar mijn liefde voor evenement & portret fotografie samen komt. 

 

Ik vind het bijzonder om herinneringen voor jullie vast te leggen, jullie verhaal te vertellen en jullie liefde in beeld te brengen. Ik zorg voor een spontane en pure reportage van jullie trouwdag. 

Willen jullie meer informatie ontvangen over mij en mijn trouwfotografie? Vraag dan snel mijn brochure aan, hierin geef ik antwoord op  al jullie vragen! 

"Wij zijn enorm blij met de prachtige foto's die Janneke heeft gemaakt tijdens onze bruiloft! Ze heeft niet alleen de dag geweldig vastgelegd, maar ook alle emoties en kleine details. Ze weet professionaliteit perfect te combineren met ontspanning en genieten!"

EMMA & JAN-WILLEM 

"Janneke is een fijn mens heel discreet in

 haar aanwezigheid. Ondertussen is ze supergoed in het vangen van de kleine momentjes tussen mensen: een blik, een lach, een hand op een schouder. Ze heeft oog voor mensen, voelt de energie van de dag en schiet gewoon steeds raak. Janneke denkt en voelt mee, stelde me op mijn gemak, is nooit gehaast en met het resultaat ben ik heel blij!"

 

ANNEMARIE 

"Vorig jaar heeft Janneke de fotografie rondom onze bruiloft verzorgd en wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het is een mooi geheel geworden en de dag herbeleven is zo een eitje. Geen moment hadden we het gevoel te moeten poseren en de relaxte sfeer op de dag zelf spat van de foto's af. Aanrader dus!"

DENNIS & SHARIS