top of page
Janneke Tol Photography
Janneke.jpg

Nice to meet you!

Hoi! Ik ben Janneke, een enthousiaste fotografe van 31 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze lieve hond én kat in de mooie stad Arnhem, vlakbij het bos. Daar ben ik dan ook graag te vinden. Ik word dolgelukkig van wandelen, bij het kampvuur zitten, lekker eten met vrienden, spelletjes doen én natuurlijk fotograferen. 

 

Na mijn opleiding fotografische vormgeving ben ik in 2016 officieel mijn fotografie bedrijf gestart en inmiddels heb ik al meer dan 100 prachtige bruiloften mogen vastleggen! 

Ik vind het belangrijk dat jullie echt kunnen genieten van jullie trouwdag. Met mijn relaxte en vrolijke energie zorg ik dat jullie je op je gemak voelen en maak ik een prachtige, spontane reportage van de dag!

Liefs, Janneke r

Janneke Tol Photography.jpg

LOVE
        Notes

"Wat zijn wij blij dat we Janneke als onze fotografe mochten hebben tijdens onze bruiloft! We waren opzoek naar iemand die spontane en natuurlijke momenten vast kon leggen en we zijn verliefd op haar diepe, rijke en volle kleuren. Naast haar geweldig talent, is Janneke ook een heel puur persoon. Vanaf de eerste ontmoeting gaf ze ons een fijn en vertrouwd gevoel. Ik kan niet anders zeggen dat het de beste keuze is geweest!"

 

Samantha & William

"Zorg dat je Janneke als fotograaf op je bruiloft hebt! Ze voelde meer als een gast op onze bruiloft dan als fotograaf.  Janneke is professioneel en zorgt voor rust, plezier en  spontaniteit.  Janneke is ontzettend lief en geliefd door de gasten en zorgt voor prachtige échte foto’s om terug te kijken. Zo kun je genieten van alle momenten en mensen om je heen tijdens én na je bruiloft."

Mark & Martijn 

"Wat een passie heb jij voor je werk! Elk detail, glimlach en traan heb je perfect op de foto. Je was zo ontzettend enthousiast bij ons, alsof we heel speciaal waren, maar ik denk dat je dat effect bij iedereen hebt! Zo relaxed als jij bent. Bedankt dat je er was, dankzij jou dragen we al onze herinneringen voor altijd bij ons. Je bent een topper." 

 

Dave & Jennifer

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Mijn stijl

Ik wil jullie laten stralen en echte momenten voor jullie vastleggen. Mijn fotografie stijl is dan ook spontaan, ongedwongen en relaxt.

 

Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en spontane manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een warme knuffel van jullie lieve vrienden en familie. Ook heb ik veel oog voor details en de kleine 'tussendoor' momentjes, want die zijn stiekem het meest waardevol.

Willen jullie nog meer informatie ontvangen over mij en mijn trouwfotografie? Vraag dan snel mijn brochure aan!

Robin & Bas-58.jpg
bottom of page