top of page
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Nice to meet you!

Hoi! Ik ben Janneke, een enthousiaste fotografe van 30 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze lieve hond in de mooie stad Arnhem, vlakbij het bos! Daar ben ik dan ook graag te vinden. Ik word dolgelukkig van wandelen, bij het kampvuur zitten, lekker eten met vrienden, spelletjes doen én natuurlijk fotograferen. 

 

Na mijn opleiding fotografische vormgeving ben ik in 2016 officieel mijn fotografie bedrijf gestart. Het ondernemen &  fotograferen maakt mij heel erg gelukkig. Inmiddels heb ik al meer dan 100 bruiloften mogen vastleggen! 

Ik wil jullie liefde en de mooiste dag van jullie leven vastleggen, écht zoals hij is. De gezellige en spontane momenten, de sfeer, maar natuurlijk ook prachtige, stralende beelden van jullie samen op een toffe locatie! Ik kan niet wachten! Hopelijk tot snel!

Liefs, Janneke r

Janneke Tol Photography.jpg

LOVE

Notes

a

a

"Wij zijn enorm blij met de prachtige foto's die Janneke heeft gemaakt tijdens onze bruiloft! Ze heeft niet alleen de dag geweldig vastgelegd, maar ook alle emoties en kleine details. Ze weet professionaliteit perfect te combineren met ontspanning en genieten!"

Emma & Jan Willem

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Mijn stijl

Ik wil jullie laten stralen en pure momenten voor jullie vastleggen. Mijn fotografie stijl is dan ook spontaan, ongedwongen en relaxt. Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en warme manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een warme knuffel van jullie lieve vrienden en familie. Ook heb ik veel oog voor details en de kleine dingen, want die zijn stiekem vaak toch heel groot.

Willen jullie nog meer informatie ontvangen over mij en mijn trouwfotografie? Vraag dan snel mijn brochure aan!

bottom of page