top of page
Janneke Tol Photography
Janneke.jpg

Nice to meet you!

Hoi! Ik ben Janneke, een enthousiaste fotografe van 31 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze lieve hond én kat in de mooie stad Arnhem, vlakbij het bos! Daar ben ik dan ook graag te vinden. Ik word dolgelukkig van wandelen, bij het kampvuur zitten, lekker eten met vrienden, spelletjes doen én natuurlijk fotograferen. 

 

Na mijn opleiding fotografische vormgeving ben ik in 2016 officieel mijn fotografie bedrijf gestart. Het ondernemen & fotograferen maakt mij heel erg gelukkig. Inmiddels heb ik al meer dan 100 bruiloften mogen vastleggen! 

Ik wil jullie liefde en de mooiste dag van jullie leven vastleggen, écht zoals hij is. De gezellige en spontane momenten, de sfeer, maar natuurlijk ook prachtige, stralende beelden van jullie samen op een toffe locatie! Ik kan niet wachten! Hopelijk tot snel!

Liefs, Janneke r

Janneke Tol Photography.jpg

LOVE

Notes

"Janneke seems to have the amazing ability to understand exactly what suits your needs and wishes. Even when we didn't ourselves! I was so amazed by the photos and everyone who has seen them has commented on what an incredible job she did. She has captured all the most special moments in a beautiful but also unique way. I really couldn't imagine a better wedding photographer - she was perfect!"

Joseph & Isabelle

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Mijn stijl

Ik wil jullie laten stralen en pure momenten voor jullie vastleggen. Mijn fotografie stijl is dan ook spontaan, ongedwongen en relaxt. Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en warme manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een warme knuffel van jullie lieve vrienden en familie. Ook heb ik veel oog voor details en de kleine 'tussendoor' momentjes, want die zijn achteraf vaak ontzettend waardevol.

Willen jullie nog meer informatie ontvangen over mij en mijn trouwfotografie? Vraag dan snel mijn brochure aan!

bottom of page