NICE TO MEET YOU!

Ik ben Janneke, een enthousiaste fotografe. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en onze lieve hond in de mooie stad Utrecht! Ik hou naast fotograferen erg van de natuur, bloemen, op reis gaan & gezellig met vrienden spelletjes spelen of lekker een terrasje pakken!

 

Na mijn opleiding fotografische vormgeving ben ik in 2016 officieel mijn fotografie bedrijf gestart. Het ondernemen, fotograferen en alles wat er bij komt kijken maakt mij heel erg gelukkig.

 

Ik fotografeer veel bruiloften en portretten; eigenlijk vooral alles waarbij mensen in het middelpunt staan. Ik vind het namelijk super leuk om met mensen te werken!

 

Ik wil jullie liefde en de mooiste dag van jullie leven vastleggen. Écht zoals hij is. Met jullie lieve familie en de leukste vrienden. De gezellige en spontane momenten, maar natuurlijk ook prachtige beelden van jullie samen 0p een toffe locatie! Ik kan niet wachten! 

Willen jullie meer informatie ontvangen over mij en mijn trouwfotografie? Vraag dan snel mijn brochure aan, hierin geef ik antwoord op al jullie vragen! 

"Wij zijn enorm blij met de prachtige foto's die Janneke heeft gemaakt tijdens onze bruiloft! Ze heeft niet alleen de dag geweldig vastgelegd, maar ook alle emoties en kleine details. Ze weet professionaliteit perfect te combineren met ontspanning en genieten!"

EMMA & JAN-WILLEM 

"Janneke is een fijn mens heel discreet in

 haar aanwezigheid. Ondertussen is ze supergoed in het vangen van de kleine momentjes tussen mensen: een blik, een lach, een hand op een schouder. Ze heeft oog voor mensen, voelt de energie van de dag en schiet gewoon steeds raak. Janneke denkt en voelt mee, stelde me op mijn gemak, is nooit gehaast en met het resultaat ben ik heel blij!"

 

ANNEMARIE 

"Vorig jaar heeft Janneke de fotografie rondom onze bruiloft verzorgd en wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het is een mooi geheel geworden en de dag herbeleven is zo een eitje. Geen moment hadden we het gevoel te moeten poseren en de relaxte sfeer op de dag zelf spat van de foto's af. Aanrader dus!"

DENNIS & SHARIS