Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Wedding

De liefde vieren met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Het wordt een dag vol geluk en emoties, een dag om nooit te vergeten. Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praat gezellig met jullie familie en vrienden. 

Ik ben de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Op deze manier kan ik mensen fotograferen zoals ze zijn en vang ik het complete verhaal van de dag op beeld. 

Ik maak natuurlijk foto’s van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto’s van de mensen die dichtbij jullie staan en alle details.

Janneke Tol Photography

Prijzen

De prijs voor een trouwreportage start bij €1650,-.  

Dit is inclusief:

- Een gezellig kennismakingsgesprek

- Mijn e-book met tips voor jullie bruiloft

- 6 uur fotografie

- Minimaal 350 zorgvuldig bewerkte foto's in een online galerij

- Een preview binnen een paar dagen na de bruiloft

- Een mini album (15x15 cm)

- Én natuurlijk een hele enthousiaste fotografe op jullie bruiloft!

Jullie kunnen het pakket altijd nog uitbreiden met de volgende extra opties:

- Extra uren fotografie

- Een groot luxe fine-art fotoalbum

- Een loveshoot om alvast te wennen aan de camera 

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en alle mogelijkheden? Vraag dan via de link hier onder de trouwbrochure aan.

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Ik vind het super belangrijk dat jullie een goede klik voelen met mij als fotograaf. Daarom is het altijd heel erg fijn om een vrijblijvend kennismaking gesprek in te plannen. 

 

Het lijkt me heel leuk om meer over jullie en alle plannen voor de bruiloft te horen! Klik op de knop hier onder, vul het contact formulier in en wie weet drinken we binnenkort gezellig een koffietje om elkaar beter te leren kennen. Tot snel! 

Tenerifeoe-3.jpg

Koffie date?

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Kind Words

"Wat een prachtige fotoreportage heb je gemaakt van onze geweldige dag, je hebt hem zo mooi vast weten te leggen, precies zoals de dag was, met alle liefde, blijdschap, emoties en humor. Echt prachtig! Je hebt de sfeer precies goed vastgelegd en de emoties mooi weten te vangen. Echt fantastisch. We waren beiden ontroerd toen we de foto's zagen. We kunnen soms gewoon niet geloven dat wij het zijn op de foto's. Een echte vakvrouw ben je!"

- Kim & Bas