top of page
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Wedding

De liefde vieren met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Het wordt een dag vol geluk en emoties, een dag om nooit te vergeten. Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer jullie bruiloft op een relaxte manier en vier de dag gezellig met jullie mee. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt, zo kan ik de mooiste momenten van dichtbij vastleggen.

Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en warme manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een knuffel van jullie lieve vrienden en familie. 

 

Ik hou van spontaniteit, tuinfeestjes, bos-bruiloften en alles wat uniek en nét even anders is! Let's celebrate love together! 

Janneke Tol Photography
Button-Lievelingsleverancier-2024.png.webp

Prijzen

Trouwfotografie vanaf €1950,- 

Dit is inclusief:

+ 6 uur fotografie op jullie bruiloft

+ Een koffie date om elkaar te leren kennen

+ Een call om de laatste details te bespreken

+ Mijn 'Wedding Guide' vol met tips!

+ Extra grote preview binnen een week na de bruiloft

+ Minstens 350 bewerkte foto's in een online galerij

+ Small fotoalbum van 15x15cm met linnen kaft 

+ Drone foto's (als het weer & de locatie het toelaten)

+ Reiskosten binnen Nederland 

+ Én natuurlijk een hele gezellige fotografe op jullie bruiloft!

Jullie kunnen het pakket altijd nog uitbreiden met de volgende extra opties:

+ Extra uren fotografie (elk uur extra kost €150,-)

+ Upgrade small fotoalbum naar groot luxe fotoalbum

+ Een loveshoot (met korting!)

Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? En willen jullie meer weten over alle mogelijkheden? Vraag dan via de link hier onder de trouwbrochure aan.

Swipe >

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography.jpg

Koffie date?

Ik vind het heel belangrijk dat jullie een goede klik voelen met mij als fotograaf. Daarom vind ik het altijd fijn om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

 

Het lijkt me heel erg leuk om meer over jullie en alle plannen voor de bruiloft te horen! Vul het contact formulier in en wie weet drinken we binnenkort gezellig een koffietje om elkaar beter te leren kennen. Tot snel! 

JannekeTolPhotography.jpg

Trouwen in het buitenland?

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Wat super leuk! Ik vind een wedding-weekend in het buitenland altijd zo bijzonder en intiem! Ik reis dan ook graag met jullie mee om dit fantastische avontuur vast te leggen. Stuur me een berichtje met de details en jullie ontvangen een vrijblijvende offerte op maat!  

Trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland.jpg
Tenerifeoe-3.jpg
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography.jpg

Kind Words

"Wat een prachtige fotoreportage heb je gemaakt van onze geweldige dag, je hebt hem zo mooi vast weten te leggen, precies zoals de dag was, met alle liefde, blijdschap, emoties en humor. Echt prachtig! Je hebt de sfeer precies goed vastgelegd en de emoties mooi weten te vangen. Echt fantastisch. We waren beiden ontroerd toen we de foto's zagen. We kunnen soms gewoon niet geloven dat wij het zijn op de foto's. Een echte vakvrouw ben je!"

- Kim & Bas -

bottom of page