top of page
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Let's celebrate love!

Jullie gaan de liefde vieren met alle mensen die belangrijk voor jullie zijn. Wat een feest

 

Ik leg met heel veel plezier jullie bruiloft vast, op een speelse, kleurrijke en spontane manier. Niet alleen de perfecte plaatjes maar vooral de echte momenten tussendoor. Een knuffel, de slappe lach met je vrienden of een knipoog. Ik vang alle emoties voor jullie op beeld.

Op jullie bruiloft ben ik meer dan alleen een fotograaf. Met mijn relaxte en vrolijke energie en meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf, stel ik jullie op je gemak en zorg ik er voor dat jullie volop kunnen genieten van jullie dag!

Janneke Tol Photography
Button-Lievelingsleverancier-2024.png.webp

Een investering

Om nog jaren van te genieten

Trouwfotografie start vanaf €2250,- 

Mijn pakketen zijn altijd inclusief:

+ 6 uur fotografie

+ Een koffie-date én detail gesprek voor de bruiloft

+ Mijn 'Wedding Guide' vol met waardevolle tips

+ Extra grote preview binnen een week 

+ Een slideshow met de mooiste beelden

+ Jullie eigen privé galerij met minstens 300 foto's

+ Small fotoalbum van 15x15cm met linnen kaft 

+ Drone foto's (als het weer & de locatie het toelaten)

+ Reiskosten binnen Nederland 

+ Én natuurlijk een hele gezellige fotografe op jullie bruiloft!

Jullie kunnen het pakket altijd nog uitbreiden met de volgende extra opties:

+ Extra uren fotografie 

+ Upgrade small fotoalbum naar groot luxe fotoalbum

+ Een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft

Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en willen jullie graag meer informatie over mijn werk? Vraag dan de trouwbrochure aan!

Swipe >

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography.jpg

Having fun!

Het allerbelangrijkste op jullie bruiloft is dat jullie het fijn hebben en genieten! Ik wil dat jullie lekker kunnen opgaan in de dag en niet bezig hoeven te zijn met de foto's.

Geen geposeerde plaatjes maar échte emoties! Ik stuur aan waar dat nodig is, maar het liefste laat ik alles vanzelf ontstaan. Zo kan ik echt het unieke verhaal van jullie dag vastleggen!

Ook zien jullie in de trouwreportage natuurlijk jullie geliefde familie en vrienden terug, schaterlachend of met de tranen over hun wangen. Momenten waarvan jullie niet eens wisten dat ze er waren! 

Janneke Tol Photography.jpg

LOVE
        Notes

"Wat een prachtige fotoreportage heb je gemaakt van onze geweldige dag, je hebt hem zo mooi vast weten te leggen, precies zoals de dag was, met alle liefde, blijdschap, emoties en humor. Echt prachtig! Je hebt de sfeer precies goed vastgelegd en de emoties mooi weten te vangen. Echt fantastisch. We waren beiden ontroerd toen we de foto's zagen. We kunnen soms gewoon niet geloven dat wij het zijn op de foto's. Een echte vakvrouw ben je!"

Kim & Bas 

"Janneke is top! Vanaf het eerste moment voelde het goed. Ze reageerde snel en super lief, is heel duidelijk in haar communicatie, denkt mee en weet waar ze het over heeft. En dan de foto’s… Zo super mooi, hoe ze speelt met het licht, ons zo op het gemak stelde dat we ons heel erg veilig en mooi én onszelf konden voelen, en haar enorme oog voor detail. Echt 10/10!! Ze heeft onze dag zelf mooier gemaakt (momentjes met z’n 2 is op zo’n dag onwijs leuk, dus de golden hour shoot na het eten was onwijs fijn), en heel mooi vast weten te leggen!"

 

Laura & Martijn

"Janneke was vanaf het begin behulpzaam, relaxt en meedenkend. Op de dag zelf zorgde ze ervoor dat we ons enorm op ons gemak voelde en mengde ze zich gemakkelijk onder de gasten. Ze is heel aardig en de prachtige, spontane foto's geven een perfect beeld van de emotie en sfeer van de dag. We hebben enorm veel complimenten gekregen over de foto's en heel veel gasten hebben al gezegd dat als zij ooit gaan trouwen ze wel weten wie ze als fotograaf vragen!'

 

Tessa & Matthew

Trouwen in het buitenland?

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Wat super leuk! Ik vind een destination wedding altijd zo bijzonder en intiem. Het is een prachtige ervaring om samen met jullie geliefden het hele weekend door te brengen en jullie liefde te vieren! Ik reis dan ook graag met jullie mee om dit fantastische avontuur vast te leggen. Stuur me een berichtje met de details en jullie ontvangen een vrijblijvende offerte op maat!  

Trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland.jpg
Janneke Tol Photography.png
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography.jpg

Koffie date?

Ik neem graag de tijd om jullie écht te leren kennen en wil graag een waardevolle bijdrage leveren aan jullie grote dag.

Het is natuurlijk ook heel belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij mij als fotograaf. Daarom is het altijd fijn om gezellig samen een kop koffie te drinken. Ik hoor graag alles over jullie lovestory en de plannen voor de bruiloft!

Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie en ontvang meteen mijn beschikbaarheid voor jullie trouwdatum en wat opties voor een gezellige koffie date! Tot snel!

GEZIEN IN

Girls of Honour
Bruid.png
Trouwen
bottom of page