top of page
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Wedding

De liefde vieren met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Het wordt een dag vol geluk en emoties, een dag om nooit te vergeten. Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer jullie bruiloft op een relaxte manier en vier de dag gezellig met jullie mee. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt, zo kan ik de mooiste momenten van dichtbij vastleggen.

Mijn foto's vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en warme manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een knuffel van jullie lieve vrienden en familie. 

 

Ik hou van spontaniteit, tuinfeestjes, bos-bruiloften en alles wat uniek en nét even anders is! Let's celebrate love together! 

Janneke Tol Photography

Prijzen

De prijs voor een trouwreportage start bij €1695,- 

Dit is inclusief:

- 6 uur fotografie 

- Een koffie date om elkaar te leren kennen

- Call vlak voor de bruiloft over de laatste details

- Mijn 'Wedding Guide' vol met tips voor jullie bruiloft

- Minimaal 350 bewerkte foto's in een online galerij

- Een preview binnen een paar dagen na de bruiloft

- Een prachtig small fotoalbum (15x15 cm)

- Reiskosten binnen Nederland

- Én een hele gezellige fotografe op jullie bruiloft!

Jullie kunnen het pakket altijd nog uitbreiden met de volgende extra opties:

- Extra uren fotografie (elk uur extra kost €125,-)

- Upgrade small fotoalbum naar groot luxe fotoalbum

- Een loveshoot om alvast te wennen aan de camera 

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en alle mogelijkheden? Vraag dan via de link hier onder de trouwbrochure aan.

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Koffie date?

Ik vind het heel belangrijk dat jullie een goede klik voelen met mij als fotograaf. Daarom vind ik het altijd fijn om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

 

Het lijkt me heel erg leuk om meer over jullie en alle plannen voor de bruiloft te horen! Vul het contact formulier in en wie weet drinken we binnenkort gezellig een koffietje om elkaar beter te leren kennen. Tot snel! 

Tenerifeoe-3.jpg
Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography

Kind Words

"Wat een prachtige fotoreportage heb je gemaakt van onze geweldige dag, je hebt hem zo mooi vast weten te leggen, precies zoals de dag was, met alle liefde, blijdschap, emoties en humor. Echt prachtig! Je hebt de sfeer precies goed vastgelegd en de emoties mooi weten te vangen. Echt fantastisch. We waren beiden ontroerd toen we de foto's zagen. We kunnen soms gewoon niet geloven dat wij het zijn op de foto's. Een echte vakvrouw ben je!"

- Kim & Bas -

bottom of page