top of page
Janneke Tol Photography

BLOG
meer foto's en verhalen

Bruiloft bij Parc Broekhuizen | Bas & Robin

In mei 2022 alweer, vierde Bas & Robin hun liefde bij Parc Broekhuizen in Leersum. Wat was het een prachtige dag met veel bijzondere elementen. Zoals een zwarte bruidstaart en een lavendel thema. Parc Broekhuizen is een hele fijne en veelzijdige locatie waar ik graag fotografeer. Prachtige suites, mooie trouwzalen, een culinair diner, mooie hoge ramen, I love it! Ook stond de paarse rododendron prachtig in bloei! Daar moesten we natuurlijk even foto's maken en ik ben zo blij met het resultaat. Wat een geweldige dag was het en wat een mooi feest hebben Bas & Robin gevierd. Ik ben heel blij dat ik dit alles voor hun mocht vastleggen!Leveranciers

Fotograaf: Janneke Tol Photography

Video: Omana Studio

Locatie: Parc Broekhuizen

Taart: Cupcakerij


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography.jpg
Janneke Tol Photography.jpg

Jullie gaan de liefde vieren! Wat geweldig! Ik leg met heel veel plezier jullie bruiloft vast, op een speelse, kleurrijke en spontane manier. Niet alleen de perfecte plaatjes maar vooral de echte momenten tussendoor. Een knuffel, de slappe lach met je vrienden of een knipoog. Ik vang alle emoties voor jullie op beeld. 

 

Op jullie bruiloft ben ik meer dan alleen een fotograaf. Met mijn relaxte en vrolijke energie en meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf, zorg ik dat jullie je op je gemak voelen en volop kunnen genieten van jullie dag! Ik hou van spontaniteit, tuinfeestjes, bos-bruiloften en alles wat uniek en nét even anders is!

 

Ik woon in Arnhem maar ik ben als trouwfotograaf werkzaam in heel Nederland en natuurlijk ook in het buitenland.

bottom of page