top of page
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography.jpg

 Love Stories

Soms zou je de tijd even stil willen zetten. Momenten, groot of klein, die je wilt vereeuwigen. Kleine baby handjes, een dikke buik, een knuffel, jullie gezin. Maar ook het verhaal over jouw bedrijf of de liefde voor jezelf! Ik ga graag met je mee op pad om iets moois te maken en jouw verhaal vast te leggen.

Naast trouwreportages kun je bij mij terecht voor een love fotoshoot, zwangerschaps fotoshoot, newborn fotoshoot, familie fotoshoot, portret fotoshoot of een branding fotoshoot. 

 

We kiezen samen een locatie uit die goed bij jullie past en gaan vooral veel plezier maken! Ik vind het belangrijk dat de foto's zo natuurlijk en persoonlijk mogelijk worden.

 

Met kinderen is het leuk om iets actiefs te doen, zoals naar de kinderboerderij of pluktuin. Maar ook met een love shoot is het leuk om er een activiteit aan te koppelen, of juist lekker thuis foto's te maken. Alles is mogelijk en ik denk graag met jullie mee!

Swipe >

Janneke Tol Photography
Janneke Tol Photography

Fotoshoot

De tarieven voor fotoshoots starten vanaf €350,-. Een shoot duurt ongeveer 1,5 uur en jullie ontvangen altijd minimaal 50 zorgvuldig bewerkte foto's in een online galerij waar jullie de foto's in hoge resolutie kunnen downloaden.

 

Willen jullie meer informatie ontvangen of een fotoshoot boeken? Stuur me dan vooral een berichtje! Dit kan via de knop hier onder. Tot snel!  

Janneke Tol Photography
bottom of page