TROUW REPORTAGE

Tijdens jullie bruiloft vind ik het erg mooi om het complete verhaal van de dag op beeld vast te leggen, écht zoals hij is. Dat is het punt waar mijn liefde voor evenement & portret fotografie samen komt.

 

Ik fotografeer graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praat gezellig met jullie familie en vrienden. Verder ben ik de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig. 

Het is belangrijk dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt. Alleen op die manier krijg ik de kans om van iedereen mooie spontane foto's te maken.

Willen jullie meer informatie ontvangen over mijn trouwfotografie? Vraag dan snel mijn brochure aan, hierin geef ik antwoord op  al jullie vragen! 

TARIEVEN

Bruiloftsreportages beginnen bij €1250 voor 6 uur fotografie inclusief een luxe mini fotoalbum met 26 pagina's.

6 uur fotografie €1250
8 uur fotografie €1450
10 uur fotografie €1650
12 uur fotografie €1850

Jullie ontvangen minimaal 50 per fotografie uur. Geweldige foto's van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto's van de personen die dichtbij jullie staan en alle details. Altijd met veel aandacht gemaakt en bewerkt.

Elke bruiloftsreportage is inclusief:

  • Een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en elkaar beter te leren kennen

  • Een online gallery met de foto’s van jullie bruiloft om te delen met vrienden/familie

  • BTW & Reiskosten in Nederland en België

  • Digitale (high res) bestanden van de mooiste foto’s van jullie trouwdag zorgvuldig nabewerkt

  • Een luxe minialbum met 26 pagina's van jullie trouwdag  (samengesteld door fotografe)

Meer informatie over een uitgebreider album kun je vinden in mijn trouwbrochure. Vraag deze hier aan!

PORTRAIT

Wil je ook graag unieke foto's van jezelf? Voor op je website of op social media, of gewoon voor jezelf?

 

Het is mijn doel om je zo spontaan en stralend mogelijk te fotograferen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto's krijgt waar je écht blij mee bent! 

TARIEVEN

De prijs voor een portret fotoshoot van één persoon is €250,- inclusief btw. Wil je met meerdere personen op de foto? Stuur me dan even een mailtje voor de mogelijkheden. 

Een portret fotoshoot duurt zo'n 2 uur en je ontvangt na afloop minimaal 50 zorgvuldig bewerkte foto's in een online galerij. 

* Janneke Tol Photography heeft het recht om de foto's te gebruiken op de website en op Social Media, tenzij er anders overeen is gekomen.