-.jpg

Trouwreportage

Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie! Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praat gezellig met jullie familie en vrienden. 

Ik ben de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Op deze manier kan ik personen fotograferen zoals ze zijn en vang ik het complete verhaal van de dag op beeld. 

Ik maak geweldige foto’s van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto’s van de personen die dichtbij jullie staan en alle details.

Willen jullie meer informatie ontvangen over mijn trouwfotografie? Vraag dan hier onder de brochure aan en hopelijk zien we elkaar snel!

Prijzen

De prijzen voor trouwreportages starten bij €1495,-. 

Hiervoor krijgen jullie:

  • 6 uur fotografie

  • Een gezellig kennismakingsgesprek

  • Mijn e-book met waardevolle tips voor jullie bruiloft en do's & don'ts voor prachtige unieke trouwfoto's

  • Een preview binnen 5 werkdagen

  • Minstens 300 zorgvuldig bewerkte foto's in een online gallery

  • Een small album (15x15)

  • Reiskosten in Nederland en België

  • ​Én natuurlijk een hele enthousiaste fotografe op jullie bruiloft!

Elk pakket is volledig te customizen met bijvoorbeeld een luxe fine-art fotoalbum, het aantal uren dat ik kom fotograferen of een loveshoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?Vraag voor meer informatie over de pakketten en mijn werkwijze snel mijn brochure aan!

Shoots

Altijd al mooie foto's willen hebben van jezelf, zoals je écht bent? Of samen met je grote liefde een toffe fotoshoot op een mooie locatie die echt bij jullie past? In het bos, in de stad of lekker bij jullie thuis, alles kan. Ik ga graag met jou/jullie op pad!

Ik fotografeer graag op een spontane en ongedwongen manier, dus wees vooral lekker jezelf. We kiezen samen een fijne locatie uit en we gaan er samen iets moois van maken!

Prijzen

Fotoshoot Pakket I

1-2 personen

1,5 uur / 50 foto's

€250,-

Fotoshoot Pakket II

1-4 personen

2 uur / 70 foto's

€350,-

Heb je nog vragen of wil je een shoot boeken? Super leuk!

* Janneke Tol Photography heeft het recht om de foto's te gebruiken op de website en op Social Media, tenzij er anders overeen is gekomen.