-.jpg

Trouwreportage

Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie! Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praat gezellig met jullie familie en vrienden. 

Ik ben de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Op deze manier kan ik personen fotograferen zoals ze zijn en vang ik het complete verhaal van de dag op beeld. 

Ik maak geweldige foto’s van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto’s van de personen die dichtbij jullie staan en alle details.

Willen jullie meer informatie ontvangen over mijn trouwfotografie? Vraag dan hier onder de brochure aan en hopelijk zien we elkaar snel!

Prijzen

De prijzen voor trouwreportages starten bij €1495,-. 

Hiervoor krijgen jullie:

  • 6 uur fotografie

  • Een gezellig kennismakingsgesprek

  • Een preview binnen 5 werkdagen

  • Minstens 300 zorgvuldig bewerkte foto's in een online gallery

  • Reiskosten in Nederland en België

  • Een mini verrassings album met 26 pagina's  

  • ​Én natuurlijk een hele enthousiaste fotografe op jullie bruiloft!

Elk pakket is volledig te customizen met bijvoorbeeld een uitgebreid fotoalbum, het aantal uren dat ik kom fotograferen of een loveshoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

Meer informatie over de prijzen en mijn werkwijze?

Vraag dan snel mijn brochure aan!

Photoshoots

Altijd al mooie foto's van jezelf of samen met je grote liefde willen hebben? Op een mooie locatie die echt bij jullie past? In het bos, in de stad of lekker bij jullie thuis, alles kan.

 

Ik fotografeer graag op een spontane en ongedwongen manier, dus wees vooral lekker jezelf. Dit zorgt voor de meest pure en ongedwongen foto's.

Prijzen

De prijs voor een fotoshoot is €250,- inclusief reiskosten.

 

De shoot duurt zo'n 2 uur en we kiezen samen een fijne locatie uit. Na afloop ontvang je minimaal 50 zorgvuldig bewerkte foto's in een online galerij. 

Heb je nog vragen of wil je een shoot boeken?

Stuur me dan een berichtje, gezellig!

* Janneke Tol Photography heeft het recht om de foto's te gebruiken op de website en op Social Media, tenzij er anders overeen is gekomen.