-.jpg

Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie! Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praat gezellig met jullie familie en vrienden. 

Ik ben de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Op deze manier kan ik personen fotograferen zoals ze zijn en vang ik het complete verhaal van de dag op beeld. 

Ik maak geweldige foto’s van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto’s van de personen die dichtbij jullie staan en alle details.

Wedding

Prijzen

De prijzen voor trouwreportages starten bij €1495,-. 

Hiervoor krijgen jullie:

+ 6 uur fotografie

+ Mijn e-book met waardevolle tips voor jullie bruiloft en do's & don'ts voor prachtige unieke trouwfoto's

+ Een preview binnen 5 werkdagen

+ Minstens 300 zorgvuldig bewerkte foto's in een online gallery

+ Een small album (15x15)

+ Reiskosten in Nederland en België

+ ​Én natuurlijk een hele enthousiaste fotografe op jullie bruiloft!

Het pakket kun je upgraden met bijvoorbeeld een luxe fine-art fotoalbum, het aantal uren dat ik kom fotograferen of een loveshoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vraag voor meer informatie over de pakketten en mijn werkwijze snel mijn brochure aan!

Shoots

Heb je altijd al mooie, stralende foto's van jezelf willen hebben? Of wil je graag een keer een couple shoot doen samen met je grote liefde? Leuk! Ik ga graag met jou/jullie op pad! We kiezen samen een locatie uit doe goed bij jullie past. In het bos, in de stad of lekker bij jullie thuis, alles kan. Ik fotografeer graag op een spontane manier, dus wees vooral lekker jezelf, dan maken we er samen iets heel moois van! 

Prijzen

Fotoshoot Pakket I

1-2 personen

1,5 uur / 50 foto's

€250,-

Fotoshoot Pakket II

1-4 personen

2 uur / 70 foto's

€350,-

Heb je nog vragen of wil je een shoot boeken? Super leuk!

* Janneke Tol Photography heeft het recht om de foto's te gebruiken op de website en op Social Media, tenzij er anders overeen is gekomen. 

Volg me op instagram:

 

​© 2 0 2 1   J A N N E K E  T O L  P H O T O G R A P H Y 

  • Email
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon