-.jpg

Wedding

De liefde vieren met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Het wordt een dag vol geluk en emoties, een dag om nooit te vergeten. Ik zou het super bijzonder vinden om deze dag voor jullie vast te mogen leggen, écht zoals hij is. 

Ik fotografeer graag op een leuke, vriendschappelijke manier in een ontspannen sfeer en praat gezellig met jullie familie en vrienden. 

Ik ben de hele bruiloft op een onopvallende manier aanwezig zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Op deze manier kan ik mensen fotograferen zoals ze zijn en vang ik het complete verhaal van de dag op beeld. 

Ik maak natuurlijk foto’s van jullie twee, maar ook lekker veel mooie foto’s van de mensen die dichtbij jullie staan en alle details.

promo album-3.jpg

Prijzen

De prijzen voor trouwreportages starten bij €1495,-.  

Hiervoor krijgen jullie:

m 6 uur fotografie 

m Minimaal 300 bewerkte foto's in een online galerij

m Mijn e-book met tips voor jullie bruiloft 

m Een preview binnen 5 werkdagen

m Een mini album (15x15)

m Reiskosten in Nederland en België

Jullie kunnen het pakket uitbreiden met extra opties:

 

m Het aantal uren dat ik kom fotograferen

m Een groot fine-art fotoalbum

m Een loveshoot om alvast te wennen aan de camera 

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en alle mogelijkheden? Vraag dan via de link hier onder de trouwbrochure aan.

Thom & Alice-79.jpg

Love & portret  shoot

Heb je altijd al mooie, stralende foto's van jezelf willen hebben? Of wil je graag een keer een fotoshoot doen samen met je grote liefde? Leuk!

We kiezen samen een locatie uit die goed bij jullie past. We gaan vooral veel plezier maken tijdens de shoot en dit zorgt er voor dat jullie spontane foto's krijgen waarop jullie lekker jezelf zijn, want dan zijn jullie op je mooist!

Prijzen

De prijs voor een love of portret shoot is €250,- 

m de shoot is voor 1 á 2 personen

m de duur van de shoot is 1,5 uur 

m je ontvangt 50 bewerkte foto's in een online galerij

Heb je nog vragen of wil je een shoot boeken? Super leuk!

Multacasting-275.jpg

* Janneke Tol Photography heeft het recht om de foto's te gebruiken op de website en op Social Media, tenzij er anders overeen is gekomen.